

TIMETABLE

GATES OPEN 08:00

08:30 - 08:50	7 Race Series - 420Rs	Qualifying	20 mins
09:00 - 09:15	Monoposto Championship - Moto 1000, 1800 and 1600	Qualifying	15 mins
09:25 - 09:45	Bernies V8s and Historic Outlaws	Qualifying	20 mins
09:55 - 10:15	7 Race Series - 1600s	Qualifying	20 mins
10:25 - 10:40	Monoposto Championship - F3, 1400, Classic and 2000	Qualifying	15 mins
10:55 - 11:20	7 Race Series - 420Rs	Race 1	25 mins
11:30 - 11:40	American Cup Cars Demo	Demo	10 mins
11:45 - 12:00	Monoposto Championship - Moto 1000, 1800 and 1600	Race 2	15 mins
12:15 - 12:40	7 Race Series - 1600s	Race 3	25 mins
12:45 - 12:55	NASCAR Demonstration	Demo	10 mins
13:05 - 13:35	Grid Walk		30 mins
13:45 - 14:05	Bernies V8s and Historic Outlaws	Race 4	20 mins
14:20 - 14:35	Monoposto Championship - F3, 1400, Classic and 2000	Race 5	15 mins
14:45 - 14:55	BriSCA Heritage Demo (Fosters)	Demo	10 mins
15:00 - 15:30	7 Race Series - 420Rs	Race 6	30 mins
15:45 - 16:00	Monoposto Championship - Moto 1000, 1800 and 1600	Race 7	15 mins
16:15 - 16:35	Bernies V8s and Historic Outlaws	Race 8	20 mins

16:50 - 17:20	7 Race Series - 1600s	Race 9	30 mins
17:35 - 17:50	Monoposto Championship -		
	F3, 1400, Classic and 2000	Race 10	15 mins
18:05 - 18:20	American Car Owners' Parade Lap	Parade	15 mins

All times are provisional and subject to change

